Dyser

Type

Sprøjte komponenter

Dyser

Type

Sprøjte komponenter

Præcis, pålidelig og ansvarlig

HARDI har produceret sprøjter siden 1957 - imødekommer behovene hos alle landmænd og afgrøder verden over - et centralt mål, der har krævet verdens bedste dyser. I dag fremmer den samme grundlæggende HARDI-filosofi den effektive og ansvarlige plantepleje, der sikrer fødevareproduktion af høj kvalitet. Dysen kan dominere sprøjtens ydeevne. Alle sprøjtekomponenterne er vigtige for sikker og effektiv brug, men det er dysen, der kan have stor indflydelse på virkningen af det beskyttelsesprodukt, som det vil udbringe.

Dysen kontrollerer:

  • Gennemstrømningen (og dermed dosen)
  • Kvalitetsfordeling
  • Dråbe spektrum og dækning
  • Fordeling over målet
  • Dråbe fastholdelse eller refleksion
  • Graden af afdrift og nedfald

Alle disse funktioner overvejes af HARDI for at sikre, at sprøjtevæsken er deponeret præcis, hvor det er nødvendigt, i sin mest effektive form og ikke spildt.

HARDI har kombineret både design og materiale udvælgelse til at producere en række dyser, der passer til de store krav fra både afgrøder og det store udvalg af agrokemiske produkter, der er til rådighed i dag. Dette har været grundlaget for HARDIs verdensomspændende succes.

Et tæt samarbejde mellem landmænd, rådgivere, kemivirksomheder, uafhængige og regulerende organer med HARDIs agronomer har været rygraden i denne fortsatte succes.

nozzles-feature-01.jpg

Dysevælger

HARDI dysevalgsværktøjet kan hjælpe dig med at vælge de rigtige dyser til det program du planlægger. Vælg den ønskede volumen, kørehastighed og vælg de aktuelle vindforhold.

Download til iOS-enheder

Download til Android-enheder

myhardi-mockup.jpg