TWIN FORCE

Type

Sprøjte komponenter

TWIN FORCE

Type

Sprøjte komponenter

Verdens bedste TWIN

TWIN konceptet er en unik HARDI funktion, som er udviklet på basis af erfaring fra HARDIs tågesprøjter tilbage i 70’erne og 80’erne.

Som både erfaringer fra brugerne og adskillige test gennem de sidste 30 år har vist, får landmænd som investere i en HARDI TWIN sprøjte, en sprøjte i sin helt egen liga

Med en TWIN sprøjte, kan slutbrugeren operere med mange parametre end på en konventionel sprøjte:

 • TWIN lufthastighed
 • TWIN vinkel
 • Mulighed for at dække alle vinkler af afgrøden

Med andre ord: TWIN er luftperfektion med mere end 30 års erfaring.

TWIN teknik

To kraftige blæseenheder sørger for luft til henholdsvis venstre og højre bomside. Den store mængde luft produceret af de to blæsere giver mulighed for større sprøjtehastighed selv under meget vanskelige forhold. Hver blæser kan indstilles trinløst op tl maks. Ydelse på 2000 m3/t/m bom og maks. Lufthastighed på 35 m/sek.

Op til 100% mere kapacitet 
Afdriften fra en konventionel sprøjte kan være så stor, at sprøjteføreren er nødt til at stoppe, inden sprøjtearbejdet er gjort færdigt. Med effektiv afdriftskontrol bliver det meget lettere for sprøjteføreren at færdiggøre sprøjtearbejdet.

Med TWIN sprøjten får landmanden under de fleste forhold mindst dobbelt så mange timer til sikker og effektiv sprøjtning sammenlignet med konventionel sprøjtning.

twin-force-case.jpg

Fordele med TWIN

 • Op til 100% kapacitetsforøgelse
 • Flere sprøjtetimer og minimeret afdrift
 • Spar op til 30% på kemikalieforbruget
 • Optimal nedtrænging og dækning
 • Forbedret sprøjteøkonomi
 • Mindre vandforbrug
 • Hurtigere sprøjtehastigheder
 • Over 30 års erfaring
sprayer-components-twin-force-benefits.jpg

Få adgang til vores brochurer

ved at udfylde formularen herunder.

Ny test: Spar op til 30% på kemi i forhold til hvad du bruger i dag med HARDI TWIN teknologien.

Tests beviser at HARDI TWIN giver op til 30% reduktion i brug af kemi, og har mere end 80% mindre afdrift ved brug af samme typer dyser, hastighed, dosering og under samme vindforhold.

TWIN FORCE forsøg – hvad sker der på jord med lav eller ingen afgrøde
HARDI TWIN blev testet på Flakkebjerg/Aarhus Universitet over en toårig periode fra 2017 og 2018.

Formålet med forsøget var at monitorere den difference af afsætning som skete under bommen og den afdrift som sker ved siden af bommen, ved brug af en konventionel og en TWIN luftassisteret teknik.

Afsætning og afdrift, under to forskellige vindhastigheder, er testet ved 8 og 12 km/t med konventionel sprøjteteknik og ved 8, 12 og 16 km/t med TWIN luftassisteret sprøjteteknik. En 24 meter HARDI TWIN trailersprøjte udstyret med LowDrift-025 dyser og et arbejdstryk på 3 bar blev brugt under testen.

I rapporten er der et større antal meget interessante fund 
Fordelene ved TWIN FORCE luftassisteret sprøjtning viser at sprøjtehastigheder mellem 8 og 12 km/t og høje vindhastigheder ikke giver nogen udfordringer for kvaliteten af afsætningen.