AEON

Type

Trailer

Tankkapacitet

4200 / 5200 l

Bombredde

24 - 39 m

Bomtype

DELTA FORCE, TWIN FORCE

AEON

Type

Trailer

Tankkapacitet

4200 / 5200 l

Bombredde

24 - 39 m

Bomtype

DELTA FORCE, TWIN FORCE

FREMTIDENS PLANTEBESKYTTELSE

Den helt nye HARDI AEON CENTURAline er en højteknologisk sprøjte styret af principperne om et optimeret landbrug – at gøre mere med mindre. Vi har brugt den nyeste teknologi og de nyeste automatiseringsløsninger for at give landmænd mulighed for at forbedre produktiviteten og samtidig reducere forbruget. AEON CENTURAline sætter en ny milepæl for at øge fødevareproduktionen i lyset af voksende miljømæssige og klimatiske bekymringer.

Vores udgangspunkt er altid landmanden. AEON CENTURAline er designet med brugervenlighed og sikkerhed i tankerne. Den er bygget til at holde, men uden at gå på kompromis med design. Det er en sprøjte der skiller sig ud med en slank og dynamisk kontur, der skjuler et nyudviklet chassis og et unikt tankdesign for maksimal stabilitet.

aeon-product-page-overview-sprayer-innovation.jpg

Præsentation af det nyeste inden for sprøjteinnovation

AEON CENTURAline tilbyder perfekt sporfølgning, fuld affjedring og et fuldt fjernbetjent væskesystem. Kombiner dette med utrolig hurtig regulering af væske, bomcirkulation under tryk og et ekstraordinært bomstyringssystem, og resultatet er enestående bomstabilitet, sprøjtepræcision og afdriftskontrol – hvilket giver reelle besparelser for landmanden. '

I stræben efter at placere den rigtige dosis på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt drives vi af data, og AEON CENTURAline tilbyder banebrydende tilslutningsmuligheder til markkort og fjerndiagnostik. Med en AEON CENTURAline er du forberedt på fremtiden!

aeon-product-page-overview-maximum-stability.jpg

MAKSIMAL STABILITET

Med AEON CENTURAline har vi overgået os selv i søgen efter maksimal kørselsstabilitet.

Vi har sat os for at redefinere tankens form. Formålet med det er at forhindre, at væsken i tanken, forstyrre maskinens balance under kørsel. Resultatet er en hovedtank med en kileformet front. Det nye design garanterer også komplet tømning af tanken, selv i kuperet terræn.

Perfekt vægtfordeling opnås med dobbelt skylletanke monteret på begge sider af sprøjten, mod fronten, for at holde vægten på trækstangen. Ved at overføre vægten til traktoren opnås bedre trækkraft mod slutningen af sprøjtningen.

Tilføj dertil sprøjtens fremragende bredde-til-længde-forhold, og brede bomme vil aldrig være et problem. AEON CENTURAline tilbyder fantastisk bomstabilitet, selv ved høj hastighed.

Med sit perfekt placerede lave tyngdepunkt og stærke chassis vil AEON CENTURAline klare enhver test af holdbarhed.

ComfortTrack hjulstyring

AEON CENTURAline er udstyret med ComfortTrack hjulstyring som altid følger traktorens baghjul, selv ved skarpe sving, hvilket eliminerer beskadigelse af afgrøder. Sprøjtens kompakte design giver en stor styrevinkel på 27°. Kombinationen af ComfortTrack og fuld affjedring sikrer en lille drejeradius på kun 6,3 m sammen med perfekt position af bommen, også når man drejer på forageren.

  • Stor drejevinkel
  • Automatisk eller manuel betjening
  • Effektiv uanset traktorens hastighed
  • Bakgear med automatisk centrering
  • Styring mulig med bommen i transportposition

ComfortTrack drejer hjulene, ikke akslen, og de lange hjulskærme følger hjulene og holder dyserne rene under tørre og våde forhold.

AEON CENTURAline giver mulighed for hjul med stor diameter og kontaktflade, for bedre at kunne fordele belastningen og mindske jordkomprimering. Med 520 / 85R46 dæk er frihøjden 81 cm.

aeon-product-page-overview-farmer-focus.jpg

LANDMANDEN I FOKUS

Din arbejdskammerat under alle forhold

AEON CENTURAline er udviklet med landmanden i fokus. Ingen detaljer er overladt til tilfældighederne i søgningen for at optimere brugervenlighed og operatørsikkerhed. Med sit slanke design, glatte overflader og dæksler til beskyttelse af alle vitale dele er AEON CENTURAline din arbejdskammerat under alle forhold.

Både TechZone og WorkZone har beskyttelsesovertræk, der svinger opad for at give operatøren et oplyst, overdækket rum til arbejde i al slags vejr

AutoSelect Duo – højere fleksibilitet

Forøg arbejdshastighederne med automatisk dyseskift under sprøjtningen som det ultimative værktøj til skiftende mark- og vejrforhold – alt betjent fra kabinen.

  • Tre kombinationer af to sæt dyser
  • Gælder for hastighedsvariationer på f.eks. 8-15 km/t afhængigt af dysetype og tryk
  • Skift afsætning ved konstant hastighed og tryk
  • Oprethold optimal dråbestørrelse
  • Særligt nyttigt ved forageren eller andre zoner med langsom kørsel
aeon-delta-force-boom-sept-2020.jpg

DELTA FORCE – DEN KOMPLETTE BOM

DELTA FORCE er HARDIs nyeste medlem af konventionelle bomme. Det er en funktionel bom designet med fremtidige landbrugskrav i tankerne

Kompakt på vejen – bred i marken
DELTA FORCE er en stor bom på 24 til 39 m med et unikt tredimensionelt design og funktioner beregnet til perfekt bomkontrol ved høj hastighed. HARDIs bomfoldningssystem giver føreren mulighed for at sprøjte i forskellige bredder – med eller uden at folde den sidste sektion. På trods af bredden er DELTA FORCE kompakt i både transport og opbevaring. Den foldes sammen til 2,55 m.

Markedets bedste stabilitet
Bommens enkle, men effektive pendulophæng kontrollere bommens bevægelser. Sammen med bommens lave tyngdepunkt garanterer affjedringen perfekt balance i såvel flad som kuperede terræn – og muliggør hurtige sving i forageren. Med kun to parametre at justere (pendul og dæmpning) er DELTA FORCE-bommen nem at tilpasse og vedligeholde.

TWIN FORCE – BOMMEN MED ULTIMATIV KAPACITET

Spar tid, penge og miljøpåvirkning
TWIN FORCE-bommen anvender verdens bedste system til afsætning af sprøjtevæske. Ved hjælp af et justerbar gardin af luft, til at lede sprøjtevæsken, kan TWIN FORCE reducere afdriften. Resultatet er tæt på intet tab af plantebeskyttelsesmidler eller forurening af tilstødende områder.

Luftassisteret sprøjtning garanterer også bedre nedtrængning af dråberne og dækning end konventionelle sprøjtesystemer. Alt dette svarer til en reel besparelse for landmanden på mindst 50% på vandforbrug og op til 30% på plantebeskyttelsesmidler.

TWIN FORCE får jobbet gjort hurtigere. Effektiv afdriftskontrol betyder flere sprøjtedage – op fra 31 til 76 dage i en undersøgelse – samt højere sprøjtehastigheder og færre stop for at fylde sprøjten op. Resultatet er højere sprøjteproduktivitet. Faktisk vil TWIN FORCE øge din sprøjtekapacitet med op til 100%.

Specifikationer

BoomsDELTA FORCE 24-39 mTWIN FORCE 24-30 m
Tank, nominal volume4200 / 5200 l4200 / 5200 l
Pump type - l/min464-280 / 464H-334464-280 / 464H-334
Rinsetank (l)560560
Clean water tank (l)4040
Height (m)3,73,7
Total length (m)8,358,35
Length draw to axle (m)5,55,5
Track width (m)1,70 - 2,301,70 - 2,30
Transport width (m)2,553
Ground clearance axle (m)0,780,76
Turning radius at 200 cm track width (m)6,36,3
Working height (m)0,43 - 2,730,43 - 2,73
Total weight empty (kg)61006400
Total weight full (kg)1186012160
Drawbar load empty (kg)9801000
Drawbar load full (kg)29503000
ComfortTrack wheel steeringStandardStandard
Hydraulic axle suspensionStandardStandard
Drawbar leaf-spring suspensionStandardStandard

Vis alle specifikationerne

Få adgang til vores brochurer

ved at udfylde formularen herunder.