AEON

Type

Trailer

Tankkapacitet

4200 / 5200 l

Bombredde

24 - 39 m

Bomtype

DELTA FORCE, TWIN FORCE

AEON

Type

Trailer

Tankkapacitet

4200 / 5200 l

Bombredde

24 - 39 m

Bomtype

DELTA FORCE, TWIN FORCE

aeon-product-page-boom-ultra-precise-spraying.jpg

ULTRA PRÆCIS SPRØJTNING

AEON CENTURAline tilbyder et komplet fjernbetjent sprøjtesystem. Kombiner dette med vores utroligt hurtige DynamicFluid4 reguleringsventil, trykbomcirkulation og et af de bedste bomstyringssystemer, og du er garanteret enestående sprøjtepræcision.

Det kompakte, fjernstyrede væskesystem er placeret tæt på bommen. Sammen med HARDIs pålidelige membranpumper og EasyClean-filtreringssystemet sikrer det et optimalt flow uanset tryk.

Som et resultat tilbyder AEON CENTURAline hurtig og nem rengøring, med mindre resterende væske.

AEON CENTURAline sparer tid, penge og miljøet fra uønsket jord- og vandkontaminering.

AutoNozzleControl – Enkelt dyse on/off

Få fuld kontrol over dit sprøjtearbejde med vores automatiserede enkeltdyse on/off-funktion – AutoNozzleControl. I kombination med den konstante sprøjtekontrol, der tilbydes af vores PrimeFlow-system, giver AutoNozzleControl dig ultra præcis sprøjtning og hurtigere kørehastighed med minimal overlapning.

AutoNozzleControl giver dig også mulighed for at slukke for specifikke dyser, når du kører ind på forageren og når der sprøjtes ved siden af følsomme områder.

Systemet styrer hver dyse automatisk. I automatisk tilstand arbejder sprøjten med sektioner på 50 cm.

aeon-delta-force-boom-sept-2020.jpg

DELTA FORCE – DEN KOMPLETTE BOM

Fleksibilitet, produktivitet og ydeevne​​​​​​​
DELTA FORCE er HARDIs nyeste medlem af konventionelle bomme. Det er en funktionel bom designet med fremtidige landbrugskrav i tankerne

Kompakt på vejen – bred i marken​​​​​​​
DELTA FORCE er en stor bom på 24 til 39 m med et unikt tredimensionelt design og funktioner beregnet til perfekt bomkontrol ved høj hastighed. HARDIs bomfoldningssystem giver føreren mulighed for at sprøjte i forskellige bredder – med eller uden at folde den sidste sektion. På trods af bredden er DELTA FORCE kompakt i både transport og opbevaring. Den foldes sammen til 2,55 m.

Markedets bedste stabilitet

Bommens enkle, men effektive pendulophæng kontrollere bommens bevægelser. Sammen med bommens lave tyngdepunkt garanterer affjedringen perfekt balance i såvel flad som kuperede terræn – og muliggør hurtige sving i forageren. Med kun to parametre at justere (pendul og dæmpning) er DELTA FORCE-bommen nem at tilpasse og vedligeholde.

Minimal bombevægelse
​​​​​​​
DELTA FORCE bommen er standardudstyret med et hydraulisk AntiYaw dæmpningssystem mellem centersektionen og bomsiderne.

aeon-twin-force-boom-sept-2020.jpg

TWIN FORCE – BOMMEN MED ULTIMATIV KAPACITET

Spar tid, penge og miljøpåvirkning
TWIN FORCE-bommen anvender verdens bedste system til afsætning af sprøjtevæske. Ved hjælp af et justerbar gardin af luft, til at lede sprøjtevæsken, kan TWIN FORCE reducere afdriften. Resultatet er tæt på intet tab af plantebeskyttelsesmidler eller forurening af tilstødende områder.

Luftassisteret sprøjtning garanterer også bedre nedtrængning af dråberne og dækning end konventionelle sprøjtesystemer. Alt dette svarer til en reel besparelse for landmanden på mindst 50% på vandforbrug og op til 30% på plantebeskyttelsesmidler.

TWIN FORCE får jobbet gjort hurtigere. Effektiv afdriftskontrol betyder flere sprøjtedage – op fra 31 til 76 dage i en undersøgelse – samt højere sprøjtehastigheder og færre stop for at fylde sprøjten op. Resultatet er højere sprøjteproduktivitet. Faktisk vil TWIN FORCE øge din sprøjtekapacitet med op til 100%.

Markedets bedste applikationssytem

TWIN FORCE giver operatøren flere muligheder for at kontrollere sprøjtevæsken end andre luftassisterede sprøjter. Ved at justere lufttæppets hastighed og vinkel fra ingen luft til fuld luft, hvilket faktisk producerer to sprøjter i én (deraf navnet – TWIN), kan føreren føre alle dråber, uanset størrelse, til afgrøden.

To kraftige blæsere giver luft til venstre og højre bomside. Hver blæser kan indstilles trinløst op til maks. ydelse på 2.000 m³/t/m bom og maks. lufthastighed på 35 m/sek.

ENESTÅENDE BOMSTABILITET

AutoTerrain er et fuldautomatisk bomstyringssystem, der regulerer højde, slant, tilt og yaw for at sikre en fremragende bomstabilitet

Dette uovertrufne bomstyringssystem adskiller sig fra andre ved at forhindre frem for at rette utilsigtede bombevægelser. Ved hjælp af ultrasoniske sensorer på bomsiderne og rollsensorer på centersektionen, overvåger og korrigerer den bommens bevægelser før bommen forstyrres.

AutoTerrain-systemet er blevet testet under strenge markforhold og viser fremragende ydeevne ved sprøjtning med lave bomhøjder ved høje kørehastigheder på mere end 15 km/t. Når du drejer på forageren, vil systemet modvirke bommens naturlige tendens til at dykke på indersiden. Resultatet er en jævn bom i hele svinget. AutoTerrain eliminere risikoen for, at bommen rammer afgrøden og jorden.

En stabil bom betyder mindre slitage på sprøjten såvel som sprøjtepiloten. Sprøjten har en længere levetid, og sprøjtepiloten vil opleve mindre træthed og stress ved konstant at skulle overvåge bommen.

AutoTerrain reducerer også risikoen for afdrift til fordel for landmanden og miljøet.